Avdelning

Management & Operations

Connect

Finance främsta mål är att stödja Hitta.se ekonomisk hälsa. Vi gör detta genom att registrera, rapportera och analysera data för den fortsatta driften av vår verksamhet.

Operations  ges stöd både internt genom säljstöd och externt via kundtjänst. Vi vill ge våra kunder en serviceupplevelse utöver det vanliga. Genom daglig träning och utveckling ser vi till att vårt team är utrustat för att hjälpa kunder och säljare med alla frågor som kommer vår väg.

HR har ansvaret för att attrahera och rekrytera de bästa talangerna till Hitta.se. När du börjar hos oss hanterar vi din on-boarding för att säkerställa att du får en fantastisk start hos oss, och framåt arbetar vi kontinuerligt med utvecklingen av alla våra medarbetare.

Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Kulturen

Hitta.se må vara en ganska gammal start-up vid det här laget, men vi är fortfarande ett snabbt växande företag som sätter våra medarbetare först.

Hitta's huvudkontor är en modern arbetsplats i en gammal, vacker byggnad (tidigare känd som Vin- & Spritcentralen) på Sankt Eriksgatan vid Norrtull, nära nästan allt.

Som företag strävar vi efter att bygga en arbetsmiljö där människor är glada, produktiva och trivs med tillvaron.

Vi värdesätter entreprenörskap, öppenhet och ödmjukhet.

Sankt Eriksgatan 121D
113 43 Stockholm Vägbeskrivning jobba@hitta.se Se sida

Göteborg

Mölndalsvägen 40
412 63 Göteborg Vägbeskrivning robert.stensby@hitta.se Se sida

Jobbar du redan på hitta.se?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@hitta.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor